Zandtaartdeeg koekjes zijn heerlijk om te eten en makkelijk om te maken. Je hebt altijd wel bloem boter en suiker in huis. Vandaag had ik ook zin om iets te maken. Dus even op internet kijken naar de hoeveelheden en in de kast kijken voor de benodigdheden!
Op deze foto is te zien wat je nodig hebt. (Cacao kan je gebruiken om er een chocolade smaak aan toe te voegen.)
Ingredienten:
- 250 gr. bloem,
- 75 gr. witte basterdsuiker,
- 125 gr. koude margarine,
- 1 ei.
Kneed alles door elkaar. Laat even ongveveer 30 min. rusten in de koelkast en maak er vormpjes van. Je kunt ook cubcakevormpjes vullen met de zandtaartdeeg. (deze kan je als ze afgekoeld zijn, vullen met slagroom of pudding en garneren met fruit!)
De koekjes moeten ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven, op 175 graden.En het resultaat is er:
De schaaltjes voor slagroom met vruchtjes! |
De koekjes, net vers uit de oven! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten